Wednesday 3 March 2010

Pismo Dačiću

Na slici ispod je pismo koje sam pre oko 25 minuta uputila Ivici Dačiću. Biće vam jasno o čemu se radi kada ga pročitate. Samo kliknite na pismo i ono će biti veće i moći će da se pročita.


Ovo su 2 priloga koji prate pismo:



Ne očekujem odgovor, ali mislim da je akcija i reakcija veoma bitna. Ukoliko odgovora bude bilo i on će se naći na stranicama ovog bloga.

4 comments:

  1. Situacija - Lična karta mi jer poznata i posebno bolna tačka. Posle 8 stai čekanja u redu prošlog leta dobio sam takvu l.k. zbog koje su mi se smejale radnice u banci, jer na fotografiji definitivno nisam ja. One JESU kokoške zbog toga,ali je činjenica da nas u mup-u skidaju s kurca i da ih je baš briga što ćemo mi te slike da gledamo narednih 5 godina. Lepo što si mu pisala, ali ja mislim da on to sve već zna i da ga boli kurac.

    ReplyDelete
  2. Svaka tebi čast! Da je više takvih kao ti, građanska inicijativa, kao pojam, nešto bi i značila. Nadam se da će bar neko iz službe našeg dragog ministra da ti odgovori (optimista sam, nema šta) pa nas informiši.

    ReplyDelete
  3. Baš tako Kajzeru! Ja sam zrikava i debilna na slikama. Ali, javno sam konstatovala da je to super, kada već na silu uteruju naše fotke u bazu podataka, neka i ne ličimo sami na sebe. Delim tvoje mišljenje da Dačića boli kurac koji mu verovatno ničemu i ne služi.

    ReplyDelete
  4. Amarilis draga, hvala! Jeste, u tome i jeste stvar. Ja sam tamo u muriji drvila i svi su se okupili oko mene. Cilj je bio da pokažem ljudima da makar pokušaju da se izbore za svoja prava, da ne ćute. Jer iako ne uspeju, niko im neće odšrafiti glavu zbog toga. Ja se divim tvom optimizmu, ali istovremeno ne verujem da će iko odgovoriti. U onom bezobraznom delu smo se Kajzer i ja složili.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Protected by Copyscape Plagiarism Check Tool
Related Posts with Thumbnails