Saturday 16 January 2010

International Masters Publishers u mom poštanskom sandučetu

International Masters Publishers je međunarodna kompanija koja se bavi štampanjem i prodajom proizvoda  najčešće u vidu nekakvih kartica i pokriva kuvanje i recepte, razne kućne hobije, tematiku zdravlja i poboljšanja istog, zabave raznih sorti i bar oni tako kažu, edukacije.

Oni to rade tako što se bave tzv. direktnim marketingom, čija se strategija zasniva na masovnom spamovanju poštanskih sandučića eventualnih budućih kupaca. To je igra velikih brojeva, i povećanja verovatnoće da se upeca kupac na taj način.

Ova kompanija, logično ima svoj ogranak i u Srbiji. Ja sam pre neki dan dobila mnogo lepog i šarenog propagandnog materijala u svom poštanskom sandučetu od njih.

Dakle, šta se to od mene očekuje da uradim?

Treba da potpišem saglasnost koja se zove narudžbenica i koja glasi:

Da, želim da postanem pretplatnik zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž. Šaljem narudžbenicu zajedno sa poklon-kuponom i naručujem veliki paket dobrodošlice kao i sledeće pakete kartica zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž. Veliki paket dobrodošlice primiću BESPLATNO. Platiću samo 99 dinara za poštarinu i pakovanje. Posle toga ću svake tri do četiri nedelje primati po 12 novih kartica iz zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž po ceni od 390* dinara (cena uključuje troškove poštarine i pakovanja). Poznato mi je da pretplatu mogu da otkažem u bilo kom trenutku, bez obaveze kupovine minimalnog broja kartica.
*Na sajtu kompanije u Srbiji već stoji da je to cena od 449 dinara! A tu možete da nađete i sve ostale detalje, poput zadovoljnih kupaca, FAQ i tako to.

Eto npr. gospođa Urška (što je inače uobičajeno srpsko ime) iz Jagodine, koju na slici zaštitinički grli njena "jača" polovina, kaže:
Koliko vremena čovek izgubi obilazeći lekare i kupujući lekove! U Lekaru u kući nađem mnogo odgovora na svoja pitanja tako da više uopšte nemamo potrebu da često idemo kod lekara. Zahvaljujući zbirci kartica ostaje mi puno više slobodnog vremena i novca. U njemu mogu da nađem mnogo korisnih saveta pre svega o preventivi. Zbirci kartica mogu da zahvalim što je moja porodica zdrava i puna energije. - da, da, vrlo mudro rečeno i dobro marketniški upakovano!

Takođe, stoji da je ovo namenjeno punoletnoj osobi, a da u slučaju da osoba nije punoletna, upisuju se podaci zakonskog zastupnika.

Zatim sledi:

Saglasan sam sa besplatnim primanjem kataloga i promotivnih ponuda firme International Masters Publishers d.o.o. Beograd, kao i sa korišćenjem mojih ličnih podataka u svrhe slanja komercijalnih informacija firme International Masters Publishers d.o.o. i drugih firmi, poštom i putem elektronskih medija, u skladu sa zakonom. Ova moja saglasnost može se pismeno otkazati u svakom trenutku. International Masters Publishers d.o.o. zadržava pravo da moju narudžbenicu odbije u opravdanim slučajevima.

Idemo redom.

Šta je to veliki paket dobrodošlice koji je besplatan i košta 99 dinara za pakovanje i poštarinu?

Prodavac kaže da u zavisnosti od broja asova u kartama koje stoje u njihovom promo letku upućenog meni, gradirano od jednog do ukupno četiri asa, ja mogu da dobijem besplatno:

  • jedan as je  36 kartica;
  • dva asa je +18 pregradnih kartica;
  • tri asa su +1 elegantan dekorativni registrator za slaganje kartica i
  • bingo četiri asa + komplet putnih torbi.

Valjda da idem u 3 lepe, šta li već? Pretpostavljate već da ja imam 4 asa, kao i svako drugi ko je dobio ovu ponudu, tako da mi sleduje full package - ako prihvatim ponudu oberučke.

E sad, tu piše da ja ne treba da zaboravim da odlepim sve zlatne nalepnice i da ih pošaljem u narudžbenici. Problem je što tu nema nikakvih zlatnih nalepnica, a i kada sam probala da odlepim samo sam očerupala podlogu ispod. Sad to valjda služi da procene koliki si kreten kad to na kraju sve isečeš i pošalješ, pa još vide da si i pokušavao/la nešto da odlepiš.

Pažnja: Ova izvanredna ponuda namenjena je onima koji odgovore brzo! - tako kaže reklama, nisam ja izmislila.

Ne treba da zaboravim da vam pomenem da vi na ovu izvanrednu ponudu možete da odgovorite i putem slanja SMS poruke na broj 1781. I tu navodite tzv. indentifikacijski kod koji vam stoji na narudžbenici, pa svoje ime i prezime, adresu stanovanja i naravno na kraju broj asova koji stoje na vašem poklon kuponu. E, to je meni baš zanimljivo, jer nikako ne mogu da dokučim kako oni znaju koliko asova to ima na mom kuponu. Osim ako... pa da, odgovor je jasan, svi dobijaju istu ponudu, svi imaju 4 asa i svi će dobiti te sjajne poklone. Samo treba da obrate pažnju na key point.

Uslovi naručivanja  (pa da krenemo sa sve slovnim greškama)

  • Po prijemu Vašeg SMS poruke ili narudžbenice ćemo vam poslati veliki paket dobrodošlice BESPLATNO! Platićete samo 99 dinara za poštarinu i pakovanje. - skoro pa besplatno
  • UPOZORENJE! Ako naručite putem SMS poruke i ne pošaljete svoj poklon-kupon sa asovima, nećete ostati bez poklona. Prema SMS primeru navedite broj asova koje ste otkrili u vašem poklon-kuponu. Slanjem SMS poruke potvrđujem svoju saglasnost s načinom obrade svojih ličnih podataka, kao i sa svim ostalim činjenicama navedenim na narudžbenici. Cena SMS poruke iznosi 30 dinara + PDV. - dakle, navali narode, daj im za džabe i dalju preprodaju svoje lične podatke i plati im još za to
  • Svake tri do četiri nedelje ćete dobiti po 12 novih kartica iz zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž za samo 390 dinara (cena uključuje troškove poštarine i pakovanja). - ovo se zove prisilna pretplata
  • Vašom narudžbenicom se ne obavezujete na kupovinu minimalnog broja kartica VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž. Skupljanje možete da prekinete bilo kada. Isto tako, kartice koje dobijete možete neoštećne i u originalnoj ambalaži da vratite nazad na našu adresu, s plaćanjem poštarine, u roku od 15 dana od prijem pošiljke. Molimo Vas, sačuvajte potvrdu o slanju pošiljke. - catch je u tome da se vama ne isplati da vraćate nazad pošiljku, jer je skuplja dara nego mera, a i ljudi imaju u svojoj psihi neku čudnu osobinu da prihvataju neselektivno ono što im se nudi;
  • Skupljanje kartica možete da prekinete bilo kada. Dovoljno je da pošaljete kratak dopis ili nas pozovite na broj telefona 011/ 35 37 007 (Pon - Pet 9.00-17.00). Pošiljke koje vraćate pošaljite na adresu: International Masters Publishers, d.o.o., Služba za kupce, Cara Dušana 205a, 11080 Zemun. Veliki paket dobrodošlice možete u svakom slučaju da zadržite, kada platite poštarinu i pakovanje u vrednosti od 99 dinara, bez obzira hoćete li da nastavite skupljanje kartica ili ne - aha, baš lepo - poklon-paket ću da zadržim i neću više ništa da kupujem; a šta ako oni volšebno nestanu sa te adrese (firma je inače registrovana na Cara Uroša 26, da sad ne lupam, jer nisam otišla na licino mesto, ali možda je to nečija gajba, a u reklamnom lifletu stoji adresa Čika Ljubina 11 - super, je l' da? velika neka firma :-))  i/ili tog broja telefona (broj telefona im nije vidljiv za oči javnosti u Telekomovoj bazi), pa vi nemate kome da se obratite ni usmeno (što inače i nije nikakav dokaz, jer nije materijalni), ni u pisanoj formi, a oni nastave da vam šalju pakete sa poštanskog faha npr.
  • International Masters Publishers, d.o.o., Beograd, izdavač i distributer kartica zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž poštuje i ispunjava načela i kodeks etike prodaje putem pošte. - o, kako to bajno zvuči, a ništa ne znači!
  • Sve reklamacije možete da šaljete na našu adresu, s detaljnim opisom u roku od 8 dana. Pošiljku priložite u reklamaciji. U slučaju uvažavanja reklamacije, poslaćemo Vam novu pošiljku - 8 dana roka od čega? koji su to kriterijumi za neuvažavanje reklamacija? da li vi želite novu pošiljku?
"Kao direktor izdavača zbirke kartica  AŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž siguran sam da će zbirka ispuniti Vaša očekivanja."

Miroslav Štursa
Direktor

Miroslave nemoj da budeš tako siguran da ćeš da ispuniš moja očekivanja. Ja ti nisam ni tražila da mi spamuješ poštansko sanduče i da mi prodaješ nešto što mi ni za koji u životu ne treba.

I naravno, tu su i Garancije koje Vam nudimo

  • Ako pošaljete narudžbu putem SMS poruke ili pravilno ispunjenu narudžbenicu, ćemo Vam poslati potpuno BESPLATNO veliki paket dobrodošlice zbirke VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž. Platićete samo 99 dinara za poštarinu i pakovanje. Veliki paket dobrodošlice tada u svakom slučaju možete da zadržite, bez obzira da li ćete nastaviti skupljanje kartica ili ne. Posebna ponuda velikog paketa dobrodošlice BESPLATNO važi do 30.6.2010. ili do rasprodaje zaliha - prema tome, požurite dok se ova dragocena roba ne rasproda i vi ostanete bez svojih poklona
  • Bez obaveza. Ako u roku od 10 dana od prijema velikog paketa dobrodošlice ne otkažete narudžbenicu, ćemo Vam svake 3 do 4 nedelje slati paket od 12 kartica VAŠ KUĆNI LEKAR OD A DO Ž za samo 390 dinara. To Vas ne obavezuje na primanje naknadnih pošiljki. Ako primljene kartice ne želite da zadržite, vratite ih u originalnoj ambalaži na našu adresu s odgovarajućom vrednošću poštarine u roku od 15 dana od prijema pošiljke. Takođe Vas molimo da sačuvate potvrdu o slanju pošiljke. - ovo je stvarno bez obaveza!!!
  • Sami odlučujete koliko dugo ćete skupljati kartice. Koliko dugo ćete skupljati i kolika će biti Vaša zbirka, zavisi isključivo od Vas. Ako se odlučite na trenutan ili trajan prekid, svoju odluku možete da nam saopštite pismenim putem ili da nas pozovete na broj 011/35 37 007 (Pon - Pet 9.00-17.00). - dakle, upravljate svojom sudbinom ;-P
  • Nijednu pošiljku ne morate da platite unapred. Plaćate tek kad dobijete uplatnicu u svom paketu. - ovo mi nije baš jasno, jer kapiram da dok ne tresneš pare, klinac ćeš ti da otvaraš paket
  • Osiguran kvalitet. Ako primite oštećenu pošiljku kartica ćemo Vam zameniti za novu. - znači, emituju jednu poruku solidnosti i možete da se oslonite na njihove lepe reči
  • Nama su stranke najvažnije. Uvek slušamo mišljenje naših stranaka i trudimo se da budu potpuno zadovoljne - to svaki prodavac kaže i to je lepo što vas slušaju, ali to i dalje ne znači da uvažavaju vaše mišljenje, a isto tako truditi se da stranka bude zadovoljna nije isto kao i uspeti u tome, mada vredi ceniti trud svakako
Dragi moji, ja znam mnogo ljudi koji su jedno vreme pazarili ovako nešto, jer tako nešto slično je kod nas pre nekoliko godina valjala Mladinska knjiga, ali ne baš omlatini, već više penzionerima i onima tradicionalnijeg duha.

I sad, gde je tu prevara? Pa i nije prevara. Niko nikoga ne bije po ušima do kupuje ono što mu u stvari nije potrebno - stvar je u tome da je agresivan marketing mnogo moćno oružje i generalno ima prođu. Koliko samo puta se ponavlja reč besplatno i naziv već pomenute kolekcije (koja vam je baš neophodna), što je na propagandnom materijalu inače još zastupljenije.

P. S. Samo da vam kažem da nije bilo lako čitati sve ove nebuloze. Nadam se da neću da sanjam kartice (osim avionskih) i putne torbe, bar dok ne rezervišem low cost flight za Beč i hostel u istom. :-)

27 comments:

  1. uvek me obradujes sa korisnim informacijama na tvom blogu Zverko.
    Ja vec posedujem ADSL Telekomov paket koji placam.

    ReplyDelete
  2. Baš lepo! Jedino mi nije jasno kakve sad veze ima to što ti imaš i plaćaš ADSL preko Telekoma?

    ReplyDelete
  3. Spamovanje sadučeta je već uobičajena stvar, ali ljudi se primaju. Lepo si ti to izanalizirala svaka, čast! A dali te zovu telefonom da ti kažu da si dobila besplatnu večeru i tako to?

    ReplyDelete
  4. Jok mene ne, jer nisam u telefonskom imeniku, ali zato moju g-đu mamu redovno, samo "ustupaju" podatke jednim drugima. Mož' biti da si čitala to ovde, kad sam se malo zezala na tu temu.

    Kad budeš htela na besplatnu večeru, idemo zajedno. :-)

    ReplyDelete
  5. Strašno! I meni su stizale takve varijante, sa sve nagradom i POTPUNO BESPLATNIM đakonijama. Žalosno je to što ima ljudi kao što je moja baba, koja jedva čeka da dobije nešto takvo i da se upeca i ne vredi da joj objašnjavam kako je sve to navlaka, ne sluša me, jer lepo piše da je dobila BESPLATNO.

    ReplyDelete
  6. Ja sam baš mislila sa se uputim tvojoj baki u posetu, al' ne znam adresu. (Crvenkapa) :-D Šalim se.

    Ma znam, narod se peca samo tako. Ja još više volim ono, to košta "samo ovoliko", a "vredi onoliko", pa onda istrči alavost na videlo, i eto ribice na udici.

    ReplyDelete
  7. ma kazite kako da se otkacim od njih da mi ne salju vise nista,na onom broju se niko ne javlja niti ih ima na internetu

    ReplyDelete
  8. Šta da vam kažem osim da ignorišete te pošiljke i bacite ih u đubre.

    ReplyDelete
  9. E pa sad lako je to reci :)
    Moja keva se na zalost upecala. Bilo je u Blicu mislim neka kao nagradna igra (tako je bar ona to shvatila), ko ima 4 srca(?) dobija torbu, neseser i sl. sve besplatno. Paket im je vratila postom cim je videla koliko to besplatno kosta, ali gospoda nisu zadovoljna kako je to upakovano!? Evo sad hoce da je tuze, sa "troskovima opomene" tih 390 din je naraslo na 1100 din...
    Pretpostavljam da su se oni pravno debelo zastitili inace ne bi smeli to da rade, nije prevara ako imaju tvoj potpis i tako to. A opet radi se o obmanjivanju naroda. Sta da se radi nisam pametan.

    ReplyDelete
  10. Zdravo Jeremy! Predlažem ti da se obratite tržišnoj inspekciji, možda i Asocijaciji za zaštitu potrošača. Da li su oni "debelo" pravno zaštićeni ili nisu, to je veliko pitanje, ili je možda samo reč o klasičnom blefiranju.

    ReplyDelete
  11. Zdravo! Na zalost,ja sam jedna od onih budala koja se navukla ne kupovinu tod Kucnog lekara,i platila sam par puta,medjutim kad sam videla koja je to nebuloza i da ce mi trebati pola zivota da to skupim,nazvala sam na njihov broj da otkazem,i vratila im ne otvoren paket sa karticama,i zamolila ih da mi vise ne salju. Posle samo nekoliko dana oni su mi opet poslali paket,i neki seljacki,kineski sat,navodno,kao poklon,ukoliko sam placala u roku,a fakat je da ja to nisam cinila,nego im je to fora da me jos navuku. Kad su videli da ne placam,pre par dana su mi poslali OPOMENU! Hej,koja drskost i bezobrazluk. Opet sam ih nazvala i rekla da sam ja to odavno otkazala,ali mi neka pametnica govori kako sam sad zakasnila i kako moram da platim. Znala sam da su prevaranti,i nema sanse da im dam dinara,iz principa,pa bas neka me tuze. Ljudi,cuvajte se tih lopova i prevaranata. firma,navodna,naravno,se zove imp.

    ReplyDelete
  12. @dacaluka, pa nisi ti budala. Otkud si mogla u startu da znaš da ćeš imati posla sa govnima. Stvarno mi je žao što prolaziš ta sranja sa njima. Dajte ljudi, i ti i svi vi koji ste nasamareni, pokušajte da im makar doakate preko tržišne inspekcije. Sigurno je da i tamo ima ljudi koji neće sve da zataškaju za malo šuški.

    ReplyDelete
  13. Pozdrav svima, evo danas 08.09.2010 godine dobio sam pismo od Creditexpresa firme za naplatu dugovanja kod Internationals Masters Publishers, i tom prilikom su mi potrazivali 3920 dinara za pakete koje nisam ni dobio. Pozivom na broj IMP dosao sam u sukob sa njihovim operaterom, koji ubedljivo tvrdi da su mi poslali pakete i pitao ih zasto su me dali agenciji za naplatu dugovanja zbog njihove greske oni odgovaraju da se razgovor snima i nemaju vise nista samnom i prekidaju vezu. I pored svih mojih poziva u prethodnih godinu dana da ispravimo njihovu gresku i da mi posalju pakete oni to nisu uradili vec kazu da su mi slali neke izjave da popunim, kako bi resili problem, medjutin ni te izjave mi nisu stizale. Onda su sve prebacili agenciji za naplatu dugovanja. PRAVI PREVARANT ALI TERACEMO SE NA SUDU AKO IMATE ADRESE LJUDI KOJI SU PREVARENI OD STRANE OVE FIRME MOLIM VAS PISITE NA OVAJ BLOG PA DA PODNESEMO KOLEKTIVNU TUZBU.
    POZDRAV SVIMA.

    ReplyDelete
  14. Milane, žao mi je zbog situacije u koju si "upao".
    Ne mislim da bilo čija adresa treba da stoji u vidu komentara na mom blogu, jer nećemo da narušavamo ničiju privatnost. Ukoliko želiš, ostavi svoju mail adresu, ukoliko bude zainteresovanih da ti se jave.
    Pošto ja više verujem u Božić Batu nego u efikasnost sudstva u Srbiji, možda bi svi nezadovoljni valjalo da se slože i udruže i da "posete" firmu koja svima "uteruje" samo tako?! Garant su IMP i Creditexpress u nekom dilu, tj. meni miriše na to. Ako si pogledao sajt Creditexpressa, videćeš da deluje vrlo sumnjivo. A osnivač je sa off-shore lokacije, tj. sa Kipra.

    ReplyDelete
  15. Zdravo
    Hm i ja sam se upecala.Šta da se radi! Elem, čim sam dobila prvu pošiljku nazvala sam i otkazala i nije mi više ništa stizalo.
    Ali danas mi je stigla opomena iz Creditexpressa. Nazvala sam ih i rekli su mi da sam dobila 7 paketića,što naravno nije tačno, i da se obratim IMPu, a da će oni nastaviti dalje sa tim. Strašno.

    ReplyDelete
  16. Ćao Sanja0133, ne znam šta da ti kažem, osim da je evidentno da ima toliko ljudi koji su se upecali, kao i ti i da vas sve više javlja.
    Dajte ljudi, organizujte se, nemojte da sedite skrštenih ruku i da vas neko jebe u zdrav mozak. Ionako nemate šta da izgubite. Ovo meni miriše na lanac pravere. Ako svi vi niste primili pakete za koje se tvrdi da jeste, onda i služba koja se bavi isporukom (koja je već) je umešana u to. IMP kao pravno lice mora da ima dokaze da je nekome nešto poslala, da bi nekoga uopšte i "teretila" za potraživanja. Odnosno, za to, osim dokaza o faktičkom slanju paketa, treba da postoji i knjigovodstvena evidencija. Ja bih za početak zvala inspekciju da se konsultujem sa njima. Treba im nakačiti i finansijsku policiju za vrat, tj. poresku inspekciju. Zatim, zašto da ne, alarmirati društvo za zaštitu potrošača. Na vama je da nešto uradite, nemojte sedeti i čekati.

    ReplyDelete
  17. E SADA I JA DA SE MALO VISE POZALIM,OVAKO NARUCILA SAM ENCIKLOPEDIJU ZIVOTINJA I KRECU PROBLEMI OVAKO.PAR PRIMERAKA PO PRVOJ CENI ZATIM POSKUPLJENJE DA TAKO OD 449 DIN CENA ODE ZA SVAKI SLEDECI 1098DIN ALI TU NIJE KRAJ,SADA KADA SE ENCIKLOPEDIJA PREPUNILA I KADA VISE NISAM IMALA GDE DA STAVIM PRIMERKE,POZVALA JA I ONI KAZU POSLACEMO VAM.E POSLALI ONI MENI ALI ZNATE STA DA NISAM PLATILA ENCIKLOPEDIJU,DA NISAM PLATILA JER NISAM NI DOBILA POSILJKU I TAKO EVO MENI TRAZE DA PLATIM 4 PAKETA PO 1098DIN I +350din troskove opomene.A JA NISAM DOBILA OMOT A I OVE PRVE MI STOJE U CELOFANU U SLUCAJU DA ZAVRSIM NA SUD DA POKAZEM KAKO SU MI POSLALI I STA.CISTA PREVARA I SRAMOTA ZA TU FIRMU KAKO VARAJU NAS LAKOVERNE GRADJANE!

    ReplyDelete
  18. @Violeta, šta da vam kažem... To je teška prevara i lopovluk. I dalje mislim ono što sam već pisala u komentarima. Udružite se ljudi i udarite na bagru. Ovako ćete pojedinačno da komentarišete, da trpite posledice prevaranata i oni će i dalje da varaju ljude. Dokle brew više?

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Е па драги моји, ја стварно не знам шта сад толико драмите...на само материјалу је све лепо било написано, које су ваше обавезе и нико вас није био по ушима да одговорите на њихову понуду....али већини од вас је д...зинуло за поклонима. Ја са ИМП имам одлично искуство, сакупио сам Еницклопедију Животиња готово целу,тачније 82 пакета. и у мом случају је било неиспоручених пакета, али сам на време контактирао Службу за купце, све похвале за запослене тамо, и проблем је био решен у најкраћем року. Те неиспоручене пошиљке сам поново добио и платио тек након што сам добио пакете. Ја бих се пре свега запитао да ли је поштара мрзело да вам достави вашу пошиљку или не и у каквим сте уопште односима са њим.

    ReplyDelete
  21. Marija
    Korisnicki broj:0300811411-34
    MOLIM VAS OBRATITE MI SE NA MOJ e -MAIL /marijakuzmanov@gmail.com/,tako da se dogovorimo i resimo problem sa poslednjim paketima koji ste poslali,jer paketi su vraceni na vasu adresu.Na vas kontakt tel. se niko ne javlja! hvala unapred

    ReplyDelete
  22. @Marija, na žalost, ne verujem da će tvoj apel upućen IMP-u na ovoj lokaciji imati bilo kakvog efekta, jer je ovo moj blog, a ne IMP-ova lokacija.

    Ako je već tako kako pišeš, a već sam komentarisala, alarmiraj tržišnu inspekciju, ne sedi skrštenih ruku i ne čekaj. Marija i svi ostali, prevareni ste, shvatite to. Neće oni "juriti" vas da reše problem, nego vi treba da "udarite" po IMP-u.

    Jedina svrha koju vidim je da se više vas udruži po ovom pitanju i da nešto uradite.

    ReplyDelete
  23. Hvala, Zverka :)
    Ostavila sam svoju e-mail adresu, volela bih da mi se svi prevareni ljudi jave i zajedno pokusamo da resimo problem. U pitanju je Blic " nagradna igra".

    ReplyDelete
  24. @Marija, ako hoćeš mogu na vidljivije mesto ovde, a i na mom drugom blogu, koji posećuje daleko više ljudi da ostavim tvoje kontakt podatke, uz neki kratak propratan info. Šta misliš o tome? Stvarno mi je muka od svih tih prevaranata. Ako hoćeš, imaš moj mail, u Blogger profilu, možeš da mi napišeš neku priču o tome, kada je bila nagradna igra, kako su se odvijale stvari, i šta već misliš da je relevantno. Mogu da napravim i post na tu temu, tj. da oživimo ovu temu koja ovde stoji već skoro godinu dana, s tim da bih tu priču stavila na Sve što jesam i nisam rekla. Piši mi, ako hoćeš, da se iskordiniramo na ovu temu. Pozdravljam te. :)

    ReplyDelete
  25. I ja sam u istoj situaciji sa IMP. Vec nekoliko meseci mi salju opomene (sa kamatom) da platim nesto sto nisam dobila, pa bih molila ljude koji su u slicnoj stuaciji za njihovo iskustvo sa IMP-om, sta se desilo sa vasim slucajem.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Protected by Copyscape Plagiarism Check Tool
Related Posts with Thumbnails